Walkaide ii

Volgende generatie FES dropvoetstimulator

WALKAIDE II

Volgende generatie FES dropvoetstimulator

De WalkAide® II is een innovatieve functionele elektrische stimulatie (FES) apparaat die wordt gebruikt voor revalidatie in een therapieomgeving en/of tijdens activiteiten in het dagelijks leven (ADL). Dankzij geïntegreerde roestvrijstalen elektroden en slimme technologie met een zelfprogrammeerfunctie kan de therapeut efficiënter werken, waardoor er meer tijd overblijft voor de verzorging van de patiënt.

WalkAide® II maakt ook gebruik van Bluetooth-communicatie met een iOS- of Android-applicatie. Dit breidt de opties uit voor aangepaste programmering, handmatige levering van stimulatie, real-time ganganalyse en het volgen van de naleving of voortgang.

WATERBESTENDIG

WalkAide II is stofdicht en bestand tegen het wegspoelen van water van alle kanten (IP66).

INGEBOUWDE BATTERIJ

WalkAide II wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare batterij. De batterij gaat tot 10 uur mee en wordt opgeladen via een USB-kabel.

ULTRADUN & LICHT

WalkAide II is erg dun en elegant. Het ontwerp is zo gemaakt dat het bijna onzichtbaar wordt onder een broek.

INGEBOUWDE ELEKTRODEN

De unit wordt geleverd met ingebouwde roestvrijstalen elektroden. Zo dienen de elektroden nooit vervangen te worden. Ook is er geen risico op irritatie of wonden door versleten gelelektroden.

Voor wie is Walkaide II ontworpen?

Ontworpen om het loopvermogen te verbeteren van patiënten met een letsel, een operatie of een ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. WalkAide® II maakt gebruik van neuromusculaire elektrische stimulatie (NMES) en functionele elektrische stimulatie (FES). Het is ontworpen voor patiënten met aandoeningen zoals:

  • Multiple Sclerose
  • CVA
  • Cerebral Palsy
  • Traumatisch hersenletsel
  • Onvolledig ruggenmergletsel
  • Familiale/erfelijke Spastische Parese

     

Programmering

De Walkaide® II wordt door de arts geprogrammeerd via een applicatie op tablet of smartphone. Het programma wordt aangepast op patiëntniveau van activiteit en comfort. De instellingen van het apparaat kunnen direct via de app worden aangepast.